QUANTUM INDIGO – Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ SCIO 

ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Μειώστε το στρες και κερδίστε την προσωπική σας ευεξία

Μέσα στον καθένα από εμάς υπάρχει μία έμφυτη σοφία και δημιουργία, η οποία είναι πέρα από το συνειδητό μας. Το υπερ-συνείδητό μας ενσωματώνει και αντιδρά σε αυτά που βιώνουμε προκειμένου να διατηρήσουμε την ιδανική υγεία και ευεξία μας. Όλοι οι μύστες πιστεύουν πως ο «τόπος διαμονής» αυτής της έμφυτης υψηλής νοημοσύνης βρίσκεται στο «Τρίτο Μάτι» (υπερσυνείδηση - στις φιλοσοφίες των γιόγκι ονομάζεται Ajna), το οποίο στις αρχαίες γραφές έχει δυνατούς δεσμούς με το χρώμα ίντιγκο (αποχρώσεις βιολετί χρώματος). Η σύγχρονη επιστήμη προσδιορίζει το ακριβές σημείο αυτής της νοημοσύνης να συσχετίζεται με την κύρια υπόφυση, τον υποθάλαμο και την επίφυση – τα οποία βρίσκονται ακριβώς πίσω από το μυστικιστικό κέντρο του «Τρίτου Ματιού» - υψηλής συναισθηματικής νοημοσύνης.

Το Quantum Indigo δημιουργήθηκε μετά από χρόνιες έρευνες στον τομέα της βιοφυσικής κβαντικής και χρησιμοποιεί παρόμοιες επιστημονικές θεωρίες και τεχνογνωσία με συσκευές όπως οι EEG, EKG, EMG, GSR, TVEP οι οποίες όλες μετρούν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του σώματος, έτσι ώστε να σας παρέχουν πληροφορίες και Βιο-Θεραπείες στο μονοπάτι της υγείας σας. Το Quantum Indigo, είναι ήπιο και φυσιολογικό και ενορχηστρώνει όπως η αρμονία της μουσικής τα δισεκατομμύρια του σώματος. Πρόκειται για την ακριβέστερη και πιο προηγμένη τεχνολογία του είδους του, για τον προσδιορισμό αντιδράσεων στο στρες σε πάνω από 11.000 trivectors, βολτομετρικά και αλγοριθμικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν αποθηκευμένα στη βάση δεδομένων του, όπως είναι αυτά που αποκτήθηκαν από διατροφικά στοιχεία, συναισθηματικά αστάθμητες φόρμουλες, ομοιοπαθητικές ουσίες για παραγωγή αντισωμάτων, τοξίνες και άλλα.

Η λειτουργία του Κβαντικού Indigo είναι να εναρμονίσει το νοητικό, οργανικό, και συναισθηματικό πεδίο, να είναι λειτουργικό και όχι δυσλειτουργικό ή και νοσηρό. Η περίπλοκη κυματοειδής γεννήτρια λειτουργεί επίσης για να επανυποβάλλει την αρμονία στα οργανικά και συναισθηματικά σώματα με το να απευθύνει ασυνήθιστα πιεστικές αντιδράσεις, ώστε να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πιο ενιαία και πιο συνεκτικά πρότυπα. Το Indigo επιτρέπει στον επιστήμονα που έχει ειδικευτεί σ’ αυτόν τον τομέα της Κβαντικής Βιοθεραπείας ή Βιοανάδρασης και Βιοσυντονισμού και είναι NTCB Certified ή περαιτέρω Diplomate, να έχει μεγαλύτερη πρόσβαση στο προφίλ του στρες: πρόκειται για ένα πολύ δυνατό medical electro – FDA registered εργαλείο για τη μείωση του στρες και την αποκατάσταση της ζωτικής ευεξίας.

Το indigo σας βοηθάει να επανασυνδέσετε τον εαυτό σας με την εσωτερική σας γνώση την Υπερ-Συνείδηση, αποκαλύπτοντας την Έμφυτη Σοφία σας, να βοηθήσει να αποκαλύψει (ενθύμιση Πλάτων), ώστε να εξακριβώσει που πρέπει να κάνετε αλλαγές και ποιες ακριβώς αντιδράσεις στο στρες πρέπει να ελέγξετε στο συνειδητό σας επίπεδο. Επίσης βοηθάει γενικά στην Βιο-Θεραπεία – Βιο – Ανάδραση.

Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση σε αρχάριους, μέσους και προχωρημένους που θα αγοράσουν
τη συσκευή Indigo ή Eternal από τη Δρ. Βιολέττα Αννίνου

Το indigo μπορεί να παράσχει υψηλές συχνότητες κβαντοενέργειας που μετουσιώνει το νοητικό, συναισθηματικό και σωματικό επίπεδο με μια σειρά συνεδριών ανάλογα με την Βιοχημική σας ταυτότητα. Αυξάνει τη θετική ενέργεια, τα opiods – , νευροβιβαστές- σεροτονίνη, ντοπαμίνη, gaba – αγάπη, ενδορφίνες κτλ., τα «θετικά» stress και έτσι βελτιώνει και ενισχύει καταπληκτικά την υγεία, ευεξία, δημιουργικές σχέσεις, επιταχύνεται ο ρυθμός της εξέλιξης και πλην σαφώς της ευημερίας για μια καλύτερη ανθρωπότητα. Το Κβαντικό Indigo διαθέτει εκπληκτικό πρόγραμμα ανανέωσης – αναγέννησης (μεταλλάσει την μνήμη των κυτάρρων) που βασίζεται στην νευρολογία, ορμόνες, μοριακή βιολογία και βιοχημεία εν γένει. Κάθε άτομο ανάλογα με τις βιοανάγκες του φέρνει δυναμικά αποτελέσματα υγείας, ευεξίας και ευημερίας.

Καλύπτει όλο το Ψυχο-Σωματικό φάσμα των διαταραχών. Το στρες μπορεί να δημιουργηθεί από οποιαδήποτε αναστάτωση της ισορροπίας του σώματος, γενικά περιβαντολλογικής και συγχρόνως των προγονικών DNA. Στρες μπορεί να προκληθεί από πάρα πολλούς παράγοντες, όπως deadlines στην εργασία, πίεση, υπερδιέργεση, έλλειψη ύπνου, άσκησης, ανθυγιεινή διατροφή, συναισθηματικά τραύματα, φλεγμονές, μολύνσεις και πολλούς ακόμη. Έρευνες από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ (ΝΙΗ) αναφέρουν πως το στρες παίζει ρόλο σε τουλάχιστον 87% όλων των ασθενειών.

Σε παρατεταμένη περίοδο, το στρες μπορεί να περιπλέξει περισσότερο ήδη σύνθετες πνευματικές και ψυχολογικές καταστάσεις, όπως:

Κατάθλιψη

Άγχος

Μεταλλάξεις της διάθεσης

Αυξημένη πίεση

Ορμονική ανισορροπία

Λαχάνιασμα

Πιάσιμο (των μυών)

Υπερβολική εφίδρωση

Καρδιακές αρρυθμίες, ταχυκαρδίες ή βραχυκαρδίες

Χρόνια κούραση / πόνος, πονοκεφάλους, κολίτιδες, μυικούς πόνους, μέση κτλ.

Αϋπνίες

Πανικούς

Πολλές επιδημικές δυσλειτουργίες έχουν στενή σχέση με το ανεξέλεγκτο και μακροχρόνιο στρες: διαβήτης, υπέρταση, παχυσαρκία, καρκίνος, ενδοκρινολογικές διαταραχές, καθώς και πολλές νοητικές δυσλειτουργίες.

Το Σύστημα Βιο-Θεραπείας – Βιο-Ανάδρασης του Κβαντικού Indigo χρησιμοποιεί ως αφετηρία τις εξελίξεις πάνω από 40 ετών στους τομείς της Κβαντικής Ενέργειας, Υψηλών Συχνοτήτων, Βιο-Φυσικής, Μοριακής Βιολογίας, Νευρολογίας-Νευροβιβαστών, Ορμονών, Ομοιοπαθητικής. Το Indigo είναι μοναδικό στον τομέα της Βιο-Θεραπείας – Βιο-Ανάδρασης, Βιο-Μέτρησης εξαιτίας των εξειδικευμένων Αλγοριθμικών Τύπων και των Μετρήσεων VARHOPE

Η Δρ. Μαριάνθη Στυλιανού, PhD γράφει τις εμπειρίες της:

«Το Ιndigo θέτει σε λειτουργία την Υπερσυνείδηση-Επίλυση όλων των τομέων και τμημάτων του εγκεφάλου (πχ. μετόπειο λοβό, λιμβικό σύστημα, υποθάλαμος). Μειώνεται ο φόβος, η αμφιβολία, η ανασφάλεια, η μοναξιά, η κατάθλιψη, η αρνητικότητα, αποκαθίσταται η ισορροπία μεταξύ των αντιθέσεων, έρχεται η χαρά, η ευεξία, η ελπίδα, η όρεξη για ζωή και δημιουργία. Φέρνει σε πλήρη ισορροπία τους νευροδιαβιβαστές, αφυπνίζει ιχνοστοιχεία, τα αμινοξέα που δυσλειτουργούν κτλ. Φεύγει η «παλιά» ενέργεια και έρχεται στη θέση της η «νέα», η υγιής ενέργεια. Το Quantum Indigo με την ανάπτυξη Ιερής Γεωμετρίας, Υψηλών Συχνοτήτων και Δυνάμεων, χαρίζουν μια καινούρια ζωή και ευημερία! Μεταμορφώνεται η ζωή μας! Μας βοηθάει σε ραγδαία εξέλιξη! Η Κβαντική Ενεργειακή Ιατρική με το Indigo μας προσφέρει τη γνώση και τη χρήση της! Να κάνουμε ό, τι μπορούμε για την υγεία μας και την εξέλιξή μας! Το βιολετί-μωβ χρώμα, το Indigo = τα Κρυστάλλινα Παιδιά ήταν το πνευματικό χρώμα. Μήπως ήρθε η ώρα να αποκαλύπτονται μυστήρια; Το Indigo εμπεριέχει Συχνότητες Πνευματικής, κοινής Ενέργειας που με την θεραπευτική και εξαγνιστική της δράση μετουσιώνει την ύπαρξή μας και συνεχώς συνειδητοποιούμε και μια κρυμμένη Γνώση! Μας ανοίγει το Τρίτο Μάτι! Η χρήση του Κβαντικού indigo μας απελευθερώνει (fade out = μαραίνει) από την εγγραφή και τη μνήμη δυσάρεστων, τραυματικών εμπειριών και καταστάσεων που αποτελούν εμπόδιο (επειδή μας «μολύνουν» και πυροδοτούνται) στην ευεξία μας, αισθητική και δημιουργία μας και γενικά εξέλιξή μας.

Το Κβαντικό Indigo αποκαλείται και πηγή Νεότητας και πραγματικά τα άτομα που το χρησιμοποιούν φαίνονται πιο νέα και νιώθουν τη ζωντάνια, την ευελιξία στις κινήσεις τους, θετική αυξημένη ενέργεια, την «νιότη». Οι Συχνότητες μειώνοντας την εντροπία (καταστροφή) δρουν στην ύλη του σώματος, στην κυκλοφορία του αίματος, στο ανοσοποιητικό, στον μεταβολισμό, στο νευρικό σύστημα, ενδοκρινολογικό, νοητική λειτουργία, ακόμη στην ουσία των οστών, στους μυς, διατηρώντας το σώμα σε μια κατάσταση ευεξίας, αναγέννησης και ανανέωσης (Neuropeptides).

Με την Ιερή Γεωμετρία των Συχνοτήτων που κάνει χρήση το Indigo, ξεκλειδώνονται οι ιδιότητες του Αληθινού μας, Αυθεντικού μας Εαυτού. Εμφανίζει την Αύρα, την βιομετρεί, τη διορθώνει αν «υποφέρει» και μας οδηγεί στη σύνδεσή μας με τον Ανώτερο Εαυτό που σε μερικά άτομα εμφανίζεται και περιλούζει τη φυσική τους αύρα... Με τη χρήση του Quantum Indigo σε σειρά συνεδριών, εξαρτάται από το άτομο με την ιδιαιτερότητά του, μετουσιώνεται οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια (ακόμη και την ενέργεια των βακτηριών και των μυκητών έχουν αρνητική ενέργεια και στρες) πριν ακόμη εδραιωθεί και επηρεάσει τη ζωή μας».

Δρ. Μαριάνθη Στυλιανού, PhD, Κλινική Ψυχολόγος, NeuroPsychologist UCLA, ΗΠΑ και ειδικευθείσα στην Κβαντική Ενεργειακή Ιατρική.

 ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ INDIGO 

Το Σύστημα Quantum Indigo χρησιμοποιεί πέντε άνετες, αγώγιμες αυτοκόλλητες λωρίδες με αισθητήρες που μετρούν την Ηλεκτρο-Δερμική Αντίδραση στους καρπούς, αγκώνες και μέτωπο. Είναι τόσο ακριβές και ευαίσθητο που μπορεί να μετράει την ΗΔΑ και την ηλεκτρο-φυσιολογική αντιδραστικότητα σε αντιδράσεις στρες σε παραπάνω από 11.000 διαφορετικά χαρακτηριστικά τανυστών, τα οποία κατά γενικό κανόνα αλληλεπιδρούν με το ανθρώπινο σώμα.

Τα Επιστημονικά Περιοδικά και οι Επιστημονικές Μελέτες Βιο-Θεραπείας – Βιο-Ανάδρασης αναφέρουν πως είναι μια αποτελεσματική εφαρμογή για μείωση του στρες και βελτίωση της ποιότητας ζωής σε ανθρώπους που έχουν διαγνωστεί με προβλήματα υγείας όπως: υπέρταση, πόνος, άγχος, ακράτεια ούρων, χρόνια εμφρακτική πνευμονική πάθηση, άσθμα, χρόνιες μυοσκελετικές παθήσεις, ημικρανίες, κατάθλιψη και άλλα.

Έρευνες δείχνουν ότι το στρες παίζει σημαντικό ρόλο στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής για τους ανθρώπους με τέτοιες παθήσεις, με το να παρεμβαίνει στους έμφυτους μηχανισμούς ίασης που βοηθούν στην αποκατάσταση της απαραίτητης ισορροπίας στο σώμα. Η δραστικότητα της Βιο-Θεραπείας στην επίληψη των συνιστωσών του Μετα-Τραυματικού Στρες είναι επίσης αισιόδοξη.

 ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ QUANTUM INDIGO ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ: 

Επανεκπαίδευση της ψυχικής διάθεσης με Βιο-Θεραπεία – Βιο-Ανάδραση

Επανεκπαίδευση φυσιολογικών ανακλαστικών

Σπονδυλική και Μυική Επανεκπαίδευση

Προγράμματα Αντιμετώπισης Πόνων και Ρύθμιση Αυτών

Χαρακτηριστική Μείωση του στρες όταν βρίσκεται στο απόγειό του

Ενίσχυση των Αθλητικών Επιδόσεων – (ισορροπία ορμονών)

Χρονομετρημένα εκπαιδευτικά προγράμματα για μείωση του στρες

Επανεκπαίδευση (retrain) των Ηλεκτρο-Μαγνητικών Κυμάτων του Εγκεφάλου, νευροδιαβιβαστών πχ. Alpha Beta etc.

Και πολλά άλλα

 ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; 

Η Βιο-Θεραπεία – Βιο-Ανάδραση είναι μία Ηρεμιστική, Καταπραϋντική και θεραπευτική εμπειρία. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα οφέλη της Βιο-Θεραπείας περιλαμβάνουν τα εξής:

Ικανότητα να ηρεμείτε γρηγορότερα και ευκολότερα

Βελτίωση της ποιότητας του ύπνου

Μείωση του στρες, της έντασης και της νευρικότητας

Βελτίωση της υγείας γενικότερα και αίσθηση ευεξίας

Μείωση αίσθησης θυμού, φόβου, μελαγχολίας και ανησυχίας, κατάθλιψης, πανικού

Βελτιστοποίηση κινητικότητας των μυών, ευελιξία και απόδοση στον αθλητισμό, συντονισμό μυικού συστήματος

Ενισχυμένη νοητική διαύγεια και μνήμη και συγκέντρωση

Ενίσχυση «κατά πολύ» της έμφυτης νοημοσύνης (Superlearning Programs)

Ρύθμιση πόνων, χρόνιας κόπωσης (chronic fatigue, hypo-adrenia, υπολειτουργία νεφριδίων) και γενικά βελτίωση ή μείωση – θεραπεία όλων των ψυχοσωματικών.

Το σύστημα Βιο-Θεραπείας Indigo βοηθάει στον έλεγχο και την επανεκπαίδευση των παραγόντων που προκαλούν στρες και σας επιμορφώνει με σημαντικότατες πληροφορίες για το στρες, δίνοντάς σας έτσι τη δύναμη να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας που θα επιφέρουν γενικότερη υγεία και ευεξία.

Indigo: Ανίχνευση του στρες - Διαχείριση του στρες - Μείωση του στρες

The Quantum Alliance for Indigo & Eternale


               
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Σταθερό: 2810243740
             2810341411
Κινητό:   6948526309
Διεύθυνση:
Ζερβουδάκη 1, Ηράκλειο
Κρήτη, Τ.Κ.: 71306
Πατήστε εδώ για το χάρτη
Ηλεκτρονική Αλληλογραφία:
info@tant.gr
aantonarakis@gmail.com
Για να αποστείλετε το ερώτημά
σας πατήστε εδώ

Ωράριο Λειτουργίας:
Καθημερινά
9:00 - 13:00 και 16:30  - 21:00

 


Επισκεψιμότητα

030264
ΣήμεραΣήμερα1
ΧθεςΧθες6
Αυτήν την εβδομάδαΑυτήν την εβδομάδα63
Αυτόν τον μήναΑυτόν τον μήνα325
ΕπισκεψιμότηταΕπισκεψιμότητα30264